Canadian Mac Forums at ehMac banner
1 - 14 of 14 Posts

· Premium Member
Joined
·
10,324 Posts
Since yesterday's software upgrade, ehMac is behaving differently, at least on my computer.

It used to be when I posted a message, the screen would advance to my most recent post, being the last in the thread.

This is no longer the case. All I see now is the small "Apple Gear Cog" spin at the bottom of the reply box which suddenly disappears and the page does not advance. One now has to scroll down and select the forum title of the thread you just posted in to see the result.

Anyone else notice this? My thoughts are that this is why I am seeing double posts in some threads.

Somehow, I can't see this as being progress, rather it makes checking your post that much more cumbersome, or am I not understanding something here?
Test
 

· Premium Member
Joined
·
10,324 Posts
Since yesterday's software upgrade, ehMac is behaving differently, at least on my computer.

It used to be when I posted a message, the screen would advance to my most recent post, being the last in the thread.

This is no longer the case. All I see now is the small "Apple Gear Cog" spin at the bottom of the reply box which suddenly disappears and the page does not advance. One now has to scroll down and select the forum title of the thread you just posted in to see the result.

Anyone else notice this? My thoughts are that this is why I am seeing double posts in some threads.

Somehow, I can't see this as being progress, rather it makes checking your post that much more cumbersome, or am I not understanding something here?
I'm not duplicating the problem. Hmmmm... Anyone else getting this?
 

· Premium Member
Joined
·
10,324 Posts
Test failed. When I post using the "Post Quick Reply" button, I still see the small cog wheel spinning until it disappears, then I have to scroll down and click "Everything Else eh? and reselect this thread to see my post.

I am running 10.4.9 on a MacBook Pro 1.83 Ghz.
Ahh.. I see what your saying SINC. Let me look into to.

PS... the updates weren't really about feature updates, just to have the latest security patches, which were really recommended to me to do.

Every-time, there are bound to be these little things, that take a bit to find and address.
 

· Premium Member
Joined
·
10,324 Posts
Well the update fixed MY problem thankyou. Posts now come to the top as they should.
Never did understand why people want them at the bottom. Waste of effort scrolling.

Emails are read - latest email at the top - why shouldn't posts.

Oops spoke too soon - still goes to first page on multiple page posts :(
Its started doing that after the search engine optimization software was installed. I'm going to be installing an update for that, so perhaps it will get fixed. (Crosses fingers smiley)
 

· Premium Member
Joined
·
10,324 Posts
This morning when I tried to use the symbols to post a web image the button that produces the
and also the URL button, neither one works. What's with that?
I see that too. :confused:

Tried quickly looking at support forums to find solution but don't see it yet. Will try to address asap, but might not be today as I have to be somewhere after work until late.

Wierd because it was working yesterday after upgrades and I haven't done anything to site last night.
 

· Premium Member
Joined
·
10,324 Posts
Until recently, email notifications contained the text of the post to which it referred, which I found very handy to keep up on topics of choice, especially when at work without the time to flip to ehMac. Now they do not. Is this a new 'feature'? or am I missing a setting?
You have to go to the site to read replies. (Or wait until you get home)
Sorry.
 
1 - 14 of 14 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top