What's With Apostrophes In Links? - Page 3 - ehMac.ca
Facebook
Twitter
YouTube
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read Advertise


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old Nov 29th, 2017, 12:14 PM   #21
Honourable Citizen
 
pm-r's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Brentwood Bay BC
Posts: 14,164
Quote:
Originally Posted by SINC View Post
Whoops, this one did not work

Big California dam's new spillway already has cracks in it - SFGate


It shows fine in your original post for me, but not here.
Safari Mavericks iMac, i.e. original post screenshot:
Attached Images
File Type: png Screen Shot 2017-11-29 at 9.12.48 AM.png (25.0 KB, 0 views)
pm-r is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old Nov 29th, 2017, 01:19 PM   #22
Honourable Citizen
 
CubaMark's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Nova Scotia, Canada
Posts: 17,326
Send a message via AIM to CubaMark
I also just posted a number of links (in this post) and had to go back and edit out the ampersand characters. Formatting in that thread (see MacFury's post below mine) is also messed up - text wrapping in quoted text is busted.
__________________
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
The Cuban Revolution as Socialist Human Development Brill Books (Amazon Paperback)
CubaMark is offline   Reply With Quote
Old Nov 29th, 2017, 01:35 PM   #23
Honourable Citizen
 
pm-r's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Brentwood Bay BC
Posts: 14,164
Quote:
I also just posted a number of links (in this post) and had to go back and edit out the ampersand characters.

Also on that page, what gives with the lack of word wrapping???

Some of the text is over two or more pages wide and one has to scroll sideways to read most of it.




- Patrick
======
pm-r is offline   Reply With Quote
 
Old Nov 29th, 2017, 03:55 PM   #24
Administrator
 
VSAdmin's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 374
Quote:
Originally Posted by pm-r View Post
It shows fine in your original post for me, but not here.
Safari Mavericks iMac, i.e. original post screenshot:
Link works fine on our end. How about everyone else?
Maybe try again?

Best regards,

Ed
VSAdmin is offline   Reply With Quote
Old Dec 4th, 2017, 03:13 PM   #25
Resident Curmudgeon
 
SINC's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Central Alberta
Posts: 85,065
Send a message via AIM to SINC
Wrong place, removed.
__________________
Visit my website:
St. Albert's Place On The Web
(Over 3.1 million folks have.)

Last edited by SINC; Dec 4th, 2017 at 04:07 PM.
SINC is offline   Reply With Quote
Old Dec 4th, 2017, 05:43 PM   #26
Honourable Citizen
 
pm-r's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Brentwood Bay BC
Posts: 14,164
Quote:
Originally Posted by SINC View Post
Wrong place, removed.


OK, but I don't know about the admins here but I've lost track of the tread and its branching topics anyway.
pm-r is offline   Reply With Quote
Old Dec 5th, 2017, 03:51 PM   #27
Administrator
 
VSAdmin's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 374
Thanks for letting us know that you've moved it.
I will respond to that spam thread.

Ed
VSAdmin is offline   Reply With Quote
Old Jan 15th, 2018, 05:06 AM   #28
Resident Curmudgeon
 
SINC's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Central Alberta
Posts: 85,065
Send a message via AIM to SINC
It would seem that the apostrophe issue has resumed, or perhaps it now only happens when using numbers, not letters?

http://www.ehmac.ca/everything-else-...ml#post2596762
__________________
Visit my website:
St. Albert's Place On The Web
(Over 3.1 million folks have.)
SINC is offline   Reply With Quote
Old Jan 15th, 2018, 03:24 PM   #29
Administrator
 
VSAdmin's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 374
Thanks SINC, I've re-opened the ticket with tech to get them to look into it again.

Niall
VSAdmin is offline   Reply With Quote
Old Jan 15th, 2018, 06:24 PM   #30
Honourable Citizen
 
pm-r's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Brentwood Bay BC
Posts: 14,164
Quote:
It would seem that the apostrophe issue has resumed, or perhaps it now only happens when using numbers, not letters?

Just testing here and using an older OS X Mavericks 10.9.5 and Safari 9.13 and I wonder how it will display here??:

Blue Monday: 15 Jan is 2018's most miserable day


Edit:
Yup, same here.

Just testing from the outside.
pm-r is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Not allowed links in signatures? Gerk Info Centre 22 Aug 15th, 2013 03:12 PM
For Sale Links Championship Edition mrjimmy Mac Related Accessories 0 Feb 16th, 2013 03:41 PM
Can't click on some links in Safari... DJM Mac, iPhone, iPad and iPod Help & Troubleshooting 3 Jun 24th, 2008 01:25 AM
Short cut to add links to mail message? Caillou Mac, iPhone, iPad and iPod Help & Troubleshooting 2 Dec 6th, 2007 11:57 AM


All times are GMT -4. The time now is 02:39 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999 - 2012, ehMac.ca All rights reserved. ehMac is not affiliated with Apple Inc. Mac, iPod, iTunes, iPhone, Apple TV are trademarks of Apple Inc. Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2

Tribe.ca: Urban living in Toronto!