Any reason for delayed subscription emails? - ehMac.ca
Facebook
Twitter
YouTube
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read Advertise


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old Feb 19th, 2014, 10:58 PM   #1
Honourable Citizen
 
pm-r's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Brentwood Bay BC
Posts: 13,936
Any reason for delayed subscription emails?

As the "Any reason for delayed subscription emails?" subject says, is the delay I'm getting something to do with ehmac or due to my recent switch to use Mac OS X Mavericks v. 10.9.1?

The problem seems to have started some weeks ago, and most email notifications I get are many 8-10 hours late and too often are even four and five days later that the quoted post.

Basically, almost useless.
pm-r is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old Feb 20th, 2014, 05:32 AM   #2
Honourable Citizen
 
Join Date: Nov 2004
Location: Southern Saskatchewan
Posts: 5,969
Quote:
Originally Posted by pm-r View Post
As the "Any reason for delayed subscription emails?" subject says, is the delay I'm getting something to do with ehmac or due to my recent switch to use Mac OS X Mavericks v. 10.9.1?

The problem seems to have started some weeks ago, and most email notifications I get are many 8-10 hours late and too often are even four and five days later that the quoted post.

Basically, almost useless.
I'm getting the same thing and thought it was just me.
__________________
Like my art page on Facebook
winwintoo is offline   Reply With Quote
Old Feb 20th, 2014, 06:42 AM   #3
Indigent Academic
 
rgray's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: the Gulag of E ON
Posts: 8,095
Quote:
Originally Posted by pm-r View Post
As the "Any reason for delayed subscription emails?" subject says, is the delay I'm getting something to do with ehmac or due to my recent switch to use Mac OS X Mavericks v. 10.9.1?

The problem seems to have started some weeks ago, and most email notifications I get are many 8-10 hours late and too often are even four and five days later that the quoted post.

Basically, almost useless.
This is an ehMac server issue. It is completely independent of you local OS install. Seems to be no-one paying attention at the ehMac helm.
__________________
"not all those who wander are lost….." j.r.r. tolkien
rgray is offline   Reply With Quote
 
Old Feb 20th, 2014, 01:43 PM   #4
Honourable Citizen
 
pm-r's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Brentwood Bay BC
Posts: 13,936
Well if there are more than just the three of us commenting, maybe someone at the helm will notice and fix the *&%^* problem.

I got several more today that were 4 and 5 days later than the post, and of course I still haven't received one from this thread. Maybe it might arrive next week. :roll eyes:

Oh, hey!!! One just came in from another thread and it's only 2 days late from the stated post. Improvements on the horizon maybe??? Gheese.

Hey MODS, anyone of you read any post here??
pm-r is offline   Reply With Quote
Old Feb 20th, 2014, 02:06 PM   #5
Honourable Citizen
 
pm-r's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Brentwood Bay BC
Posts: 13,936
Anyone know how to read a typical header properly but it looks to me like some server delay, but I'm not sure whose:

ehMac.ca
To: xxxx....
X-Spam-Flag: NO
X-Envelope-From: [email protected]
Return-Path: <[email protected]>
Received: from putil01.verticalscope.com (putil01.verticalscope.com [174.36.49.240]) by mail146c7.megamailservers.com (8.13.6/8.13.1) with ESMTP id s1KGBk10009830 for <pmxxxxxxx.ca>; Thu, 20 Feb 2014 11:11:48 -0500
Received: from dweb19 (unknown [10.80.125.229]) by putil01.verticalscope.com (Postfix) with ESMTP id D96561E332 for <pmxxxxxxxxk.ca>; Thu, 20 Feb 2014 11:11:45 -0500 (EST)
Received: by dweb19 (Postfix, from userid 12073) id F10802F037FC; Sat, 15 Feb 2014 22:26:43 -0500 (EST)
X-Php-Originating-Script: 0:class_mail.php
Auto-Submitted: auto-generated
Message-Id: <[email protected]>
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="ISO-8859-1"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Priority: 3
X-Mailer: vBulletin Mail via PHP
X-Csc: 0 ... ... ...

Bold mine.

Just a wee bit of a delay it seems!!!

Maybe this can help the Mods if they ever get to read this.
pm-r is offline   Reply With Quote
Old Feb 21st, 2014, 11:52 AM   #6
Administrator
 
VSAdmin's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 373
I have been noticing it as well, I asked the techs, we switched email providers, so it may be that the new system is just catching up. I will have more answers for you soon, or hopefully it will be fixed.

Helena
VSAdmin is offline   Reply With Quote
Old Feb 21st, 2014, 02:02 PM   #7
Honourable Citizen
 
pm-r's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Brentwood Bay BC
Posts: 13,936
Quote:
Originally Posted by VSAdmin View Post
I have been noticing it as well, I asked the techs, we switched email providers, so it may be that the new system is just catching up. I will have more answers for you soon, or hopefully it will be fixed.

Helena

That would sure be nice, and thanks for the info and post.

Maybe it would help if they used a better email service provider and server and forget the cheap one they switched to using in Elbonia!!
pm-r is offline   Reply With Quote
Old Mar 28th, 2014, 05:06 PM   #8
Honourable Citizen
 
pm-r's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Brentwood Bay BC
Posts: 13,936
Gheese!!! Over a month later and still no improvement, if fact it just got a lot worse if what I got this morning when I checked my email!!

Are there any techs that can check and fix the delayed email notification or am I really the only one???

This is what I got this am, and some are only three days late:
Attached Images
File Type: jpg Screen Shot 2014-03-28 at 8.44.38 AM.jpg (260.4 KB, 0 views)
File Type: jpg Screen Shot 2014-03-28 at 9.03.07 AM.jpg (255.7 KB, 0 views)
pm-r is offline   Reply With Quote
Old Mar 31st, 2014, 11:06 AM   #9
Administrator
 
VSAdmin's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 373
Bare with us we are trying to get this issue resolved, hang in there please

~ GP community support
VSAdmin is offline   Reply With Quote
Old Apr 3rd, 2014, 07:58 PM   #10
krs
Honourable Citizen
 
krs's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Ontario and Quebec
Posts: 9,103
I just received the email notification now (April 3, 2014, 7:55pm for an ehMac post that was entered March 30, 2014 at 8:41pm.
krs is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with updating emails Benito All iOS - iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV & iTunes 3 Aug 15th, 2008 03:41 PM
.Mac - No Receiving Forwarded Emails interact Mac, iPhone, iPad and iPod Help & Troubleshooting 2 Jan 23rd, 2007 01:37 PM
ip address / emails blocked csonni Mac, iPhone, iPad and iPod Help & Troubleshooting 10 Dec 23rd, 2006 10:12 PM
Restoring lost email account and associate emails vixzu Mac, iPhone, iPad and iPod Help & Troubleshooting 0 Mar 7th, 2006 01:20 AM
I lost my emails Willy Z Mac, iPhone, iPad and iPod Help & Troubleshooting 2 Feb 10th, 2005 09:59 PM


All times are GMT -4. The time now is 04:53 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright © 1999 - 2012, ehMac.ca All rights reserved. ehMac is not affiliated with Apple Inc. Mac, iPod, iTunes, iPhone, Apple TV are trademarks of Apple Inc. Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2

Tribe.ca: Urban living in Toronto!