entourage setup - ehMac.ca
Facebook
Twitter
YouTube
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old Jun 29th, 2007, 07:05 PM   #1
New Neighbour
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1
entourage setup

I'm trying to set up entourage 2004 to work with sympatico. I can get outgoing mail to work, but not incomming. The problem (as far as I can tell) is that whenever I check the box to override the default port and use port 995, that box unchecks itself when i close the account setup window. Is this a known bug, and how can I get it so that it won't uncheck itself.

thanks.
lankies is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Entourage Nightmare Ends in Glorious Mail Recovery jasonwood Mac, iPhone, iPad and iPod Help & Troubleshooting 8 Nov 25th, 2013 02:08 PM
Bleutooth, Entourage and problems... sergeg1 Mac, iPhone, iPad and iPod Help & Troubleshooting 0 Mar 31st, 2007 08:59 PM
Entourage can't receive w/Sympatico DSL (OS9.2.2) Arne Mac, iPhone, iPad and iPod Help & Troubleshooting 3 Oct 5th, 2005 06:54 PM
Entourage doesn't work with Mac OS 10.3.9 ?? SonicBlue82 Mac, iPhone, iPad and iPod Help & Troubleshooting 7 May 5th, 2005 12:44 PM
URGENT: Entourage 2004 Network Error -3260 KptIglo Mac, iPhone, iPad and iPod Help & Troubleshooting 3 Mar 9th, 2005 11:07 AM


All times are GMT -4. The time now is 10:27 PM.



Copyright 1999 - 2012, ehMac.ca All rights reserved. ehMac is not affiliated with Apple Inc. Mac, iPod, iTunes, iPhone, Apple TV are trademarks of Apple Inc. Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2

Tribe.ca: Urban living in Toronto!