No subscription email??? - ehMac.ca
Facebook
Twitter
YouTube
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old Mar 27th, 2016, 03:09 PM   #1
Honourable Citizen
 
pm-r's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Brentwood Bay BC
Posts: 11,532
No subscription email???

Anyone else not receiving any ehmac.ca forum subscription emails today, March 27, 2016…???

All settings seem to be set properly, but I haven't received a single one today… odd…Hmmm…???
pm-r is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old Mar 27th, 2016, 03:12 PM   #2
Indigent Academic
 
rgray's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: the Gulag of E ON
Posts: 7,958
Have received at least 4.............
__________________
"not all those who wander are lost….." j.r.r. tolkien
rgray is offline   Reply With Quote
Old Mar 27th, 2016, 03:26 PM   #3
Honourable Citizen
 
pm-r's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Brentwood Bay BC
Posts: 11,532
Quote:
Originally Posted by rgray View Post
Have received at least 4.............
Thanks rgray, at least it's working for you.

I've had nada, and should have received several just looking quickly at some new posts, forums and my User CP subscriptions list.
pm-r is offline   Reply With Quote
 
Old Mar 27th, 2016, 05:55 PM   #4
Honourable Citizen
 
hexdiy's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 1,284
Working for me too. Only oddity: not always in the same (G)mailbox.
__________________
Recycle the planet!
hexdiy is offline   Reply With Quote
Old Mar 28th, 2016, 06:04 PM   #5
Honourable Citizen
 
pm-r's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Brentwood Bay BC
Posts: 11,532
Still nothing received.

Maybe the admins could check and see what the problem might be.
pm-r is offline   Reply With Quote
Old Apr 1st, 2016, 01:50 PM   #6
Honourable Citizen
 
pm-r's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Brentwood Bay BC
Posts: 11,532
Quote:
Originally Posted by pm-r View Post
Still nothing received.

Maybe the admins could check and see what the problem might be.

NOTE TO ADMINS:
Have any admins had a chance to check and see what the problem might be or something I may have set incorrectly…???

I had the same problem some time last year I believe it was… possibly something about my ISP blacklisting something that you sorted out…???
pm-r is offline   Reply With Quote
Old Apr 1st, 2016, 09:27 PM   #7
Honourable Citizen
 
hexdiy's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 1,284
Have you tried running Google DNS or Open DNS, pm-r?
__________________
Recycle the planet!
hexdiy is offline   Reply With Quote
Old Apr 1st, 2016, 10:39 PM   #8
Honourable Citizen
 
pm-r's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Brentwood Bay BC
Posts: 11,532
Quote:
Originally Posted by hexdiy View Post
Have you tried running Google DNS or Open DNS, pm-r?

Thanks for the thought, and Google Public DNS is running as if it would even be involved and I'm not having any other email troubles that I know of. Just with ehmac.ca subscribed notifications.

I wonder if any admins are in these days or if they just don't bother replying to any posts directed their way…????
pm-r is offline   Reply With Quote
Old Apr 1st, 2016, 11:12 PM   #9
Honourable Citizen
 
hexdiy's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 1,284
Have you checked Go Advanced> Thread subscription Settings? Settings may get corrupted sometimes...
This is not the 1st time you run into this issue.

Something else: have you checked your spam box lately?

As to admins? I guess this forum is almost self-moderating by now. A very occasional check will do for them.
Fine by me, seems orderly enough.
__________________
Recycle the planet!
hexdiy is offline   Reply With Quote
Old Apr 1st, 2016, 11:14 PM   #10
Indigent Academic
 
rgray's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: the Gulag of E ON
Posts: 7,958
It is working here too!!?? And nobody else is complaining. By good troubleshooting rules that pretty much points to your account??

I assume you have carefully reviewed all settings in your ehMac User Control Panel??
__________________
"not all those who wander are lost….." j.r.r. tolkien
rgray is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Designated Email Address Lewis Anything Mac 2 Mar 11th, 2011 07:13 PM
What is this enhanced email service? Gene B Anything Mac 12 Oct 31st, 2008 05:18 PM
Email 2 SMS? Even with a regular SMS??? kevleviathan All iOS - iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV & iTunes 16 Jul 18th, 2008 07:50 AM
Strange email scam? Lawrence Everything Else, eh! 4 Apr 1st, 2006 07:01 AM
Any .mac members receive this email? AtomicDog Mac, iPhone, iPad and iPod Help & Troubleshooting 3 Jul 27th, 2004 01:48 AM


All times are GMT -4. The time now is 03:19 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright © 1999 - 2012, ehMac.ca All rights reserved. ehMac is not affiliated with Apple Inc. Mac, iPod, iTunes, iPhone, Apple TV are trademarks of Apple Inc. Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2

Tribe.ca: Urban living in Toronto!